اضافه کردن زانتان گام به بستنی

همانطور که می دانید زانتان گام یکی از مواد بسیار تاثیر گذاری در قوام بخشی و غلظت خوراکی های مختلف می باشد.

در مطالب قبلی شما را با کاربرد زانتان گام در نان آشنا کردیم. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در مورد

زانتانگام اغلب در پخت بدون گلوتن برای تکرار عملکرد گلوتن در دستور العمل ها پیدا می کند.

زانتان گام در بستنی

 

 با این وجود، اضافه کردن آن به بستنی با جلوگیری از ایجاد بلورهای بزرگ یخ، بافت نرمتری ایجاد می کند.

برخی از بستنی هایی که دارای این نوع گام ها هستند دیگر نیازی به استفاده از خامه های سنگین و غلیظ ندارند.

لازم است تا  زانتانگام در اینترنت یا فروشگاه های مواد غذایی سالم با محصولات پخت بدون گلوتن باشید.

این محصول طبیعی حاصل از تخمیر قندهای موجود در نشاسته ذرت است و این امر را برای کسانی که آلرژیک دارند و یا نمی توانند پلوتن یا گندم مصرف کنند بسیار ایده آل است. زانتان گام را به بستنی مورد علاقه، دستورالعمل شربت یا سوربیت اضافه کنید تا بستنی خامه ای حتی با مواد کم چربی یا وگان درست کنید.

ترکیبات پایه بستنی را طبق دستور العمل در ظرف مخلوط کن ترکیب کنید.

مقدار صمغ زانتان را برای استفاده با ضرب تعداد یک چهارم مقدار مایع موجود در بستنی را با تعداد قاشق چای خوری زانتان محاسبه کنید.

به عنوان مثال، یک دستور العمل با استفاده از 2 کوارتس مایع به 2 قاشق غذاخوری قاشق زانتانگام نیاز دارد.

مقدار صحیح صمغ زانتان را اندازه بگیرید و آن را درون یک نمک دان قرار دهید.

با یک دست، مواد اولیه بستنی را درون کاسه بریزید و زانتان را از روی نمکدان با دست دیگر تکان دهید تا همه آدامس زانتان در پایه بستنی وارد شود.

پایه بستنی را داخل یخچال قرار دهید تا خوب ببندند.

برای خرید با کیفیت ترین انواع زانتان گام می تواند با کارشناسان ما در تماس باشید.